Bez trunke kajanja i srama: Pike više ništa ne krije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bez trunke kajanja i srama: Pike više ništa ne krije

Pike i Šakira su definitivno pod budnim okom javnosti, te se svaki njihov korak prati. Poslednji događaj u nizu izazvao je mnogo komentara.

Iako već nedeljama nisu viđeni zajedno, Žerar Pike je sinoć na Instagramu podelio selfie sa Klarom Čijom Marti sa kojom je navodno varao svoju bivšu partnerku, pevačicu Šakiru sa kojom ima dva sina.

“Sigurno ga je ona naterala da objavi”, “Očito se više ne skrivaju”, “Nemaš poštovanja prema majci svoje dece”, “Svi mi koji smo ovde samo da čitamo komentare”, “Nije loše biti Twingo”, “Uživajte dok traje, vide i vaša deca Instagram”, “Karma sve vrati”, “Pike je trenutno najomraženiji čovek na svetu”, “Twingo i Kasio”, samo su neki od stotina komentara.

Nakon vesti o prevari samo se nižu novi događaji kao i novi naslovi. Najkomentarisaniji događaj protekle nedelje bila je Šakirina osvetnička pesma ali i Pikeov odgovor na istu. Nakon toga su se pojavili izveštaji da se Klara drži što dalje od Pikea kako bi izbegla medijsku pažnju.

Podsećamo, priča se da je Šakira otkrila Pikeovu aferu zbog prazne teglice džema od jagode. Na internetu kruže glasine da je pop zvezda saznala za prevaru bivšeg partnera nakon što je ShowNews Today objavio da Pike, kao ni njihova deca, ne voli marmeladu.

Nova pesma u kojoj Šakira progovara o prevari bivšeg supruga u samo dva dana na Jutjubu prikupila je preko 86 miliona pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pesma u tom periodu.

Danas objavljeno

Kolin Farel opet je single: Ovo će obradovati mnoge dame

Vanja A

Hale Beri kao od majke rođena, nagim fotkama “zapalila” Instagram

Vanja A

DNK analiza Betovenove kose otkrila tajnu staru gotovo 200 godina

Vanja A

Ostavite komentar