Beyonceina nadolazeća turneja premašila očekivanja, fanovi traže donacije kako bi otišli na koncert - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Beyonceina nadolazeća turneja premašila očekivanja, fanovi traže donacije kako bi otišli na koncert

Beyonce je nedavno najavila svoju svjetsku turneju, a zbog toga su neki fanovi poduzeli neočekivane poteze odlučivši se na traženje donacija, kako bi kupili karte za njen koncert.

Svjetska muzička zvijezda Beyonce nedavno je najavila svoju turneju pod nazivom “Renaissance Tour”, a budući da je prošlo mnogo vremena otkako je ova pjevačica nastupala uživo, mnogi su fanovi odlučili prikupljati novac putem donacija na Internetu.Stranica Ticketmaster je ove sedmice objavila izjavu tvrdeći da je u nekim gradovima pretprodaja ulaznica za turneju “Renaissance” premašila broj dostupnih ulaznica za više od 800 %.

“Ovo je jedino životno iskustvo koje mi je stalo doživjeti prije nego što umrem. Dobit ću karte za prvi red u svakom slučaju, ali ovako je sigurnije nego prodati svoj bubreg na crnom tržištu”, izjavio je Jamaal Anderson, koji je već prikupio 265 dolara od svojih 300 dolara na stranici GoFundMe.

Zbog njene turneje, na Internetu se oglasili njeni fanovi koji traže da novac kako bi sebi priuštili odlazak na koncert. Neki fanovi su otišli korak dalje pa su se odlučili uračunati i cijenu troškova koja će im biti potrebna za odlazak na koncert.

Jedna od njih je Ashley St. Hilaire koja prikuplja priloge gdje traži 2.000 dolara (oko 3.500 konvertibilnih maraka), ali je do subote prikupila samo 60 dolara donacija. U svojoj online molbi, ona tvrdi da će sredstva otići na ulaznice, putne troškove i odjeću dostojnu koncerta.

Ova četerdestjednogodišnja zvijezda kreće na svoju prvu stadionsku turneju sa suprugom Jay-Z-jem, nakon što je prošlo pet godina od njezine turneje “On The Run II”, kako bi promovirala svoj album “Renaissance” koji je osvojio vrh ljestvicau 2022. godini. Turneju će prvo održati u nekim evropskim gradovima, a 12. jula će započeti američku turneju.

Izvor: Klix

Danas objavljeno

Žizel Bundšen prvi put javno progovorila o ovoj temi- ”Nije sve tako crno i belo”

Zeljka

Kako se njeguju AFRIČKE LJUBIČICE: Jedan korak posebno važan kako bi biljka cvjetala cijele godine

Zeljka

Ni crno tržište im nije bilo strano, samo da napune muzej – Metropoliten

Zeljka

Ostavite komentar