18. Maja 2023.

Besplatni priključci i uredno vodosnabdijevanje za više od 50 domaćinstava Ulice braće Miletić

Mještane ove ulice obišao je gradonačelnik Draško Stanivuković i tom prilikom im uručio vaučere za besplatne priključke na gradsku vodovodnu mrežu.

-Ulica braće Miletić je najbolji primjer svega onog što radimo. Izgradili smo vodovodnu mrežu, na koju su mještani čekali godinama, a nakon toga smo mještane obradovali i besplatnim priključcima za vodu. Izdvajanje od 1.000 KM, koliko je koštao vodovodni priključak, za  ljude sa prosječnim primanjima bio je ozbiljan izdatak, a sada se uz novu mjeru Grada ta domaćinstva na gradsku vodovodnu mrežu mogu priključiti potpuno besplatno i na to smo ponosni – poručio je gradonačelnik.

Stanivuković je podsjetio da je u ovoj ulici sanirano i klizište, ali i najavio da će se i u narednom periodu raditi na unapređenju infrastrukture i poboljšanju uslova života u ovom dijelu grada.Takođe je dodao da Grad nastavlja projekte izgradnje vodovodne mreže, te da su projekti spremni za veliki broj lokacija na području grada.

-Kako bi više zone imale uredno vodosnabdijevanje radićemo Ponir, Starčevicu, naselje Potok. Tu je riječ o višim zonama, te planiramo izgradnju velikog rezervoara na Poniru, odakle ćemo moći spuštati vodu prema ovim naseljima ali i prema dijelu naselja Debeljaci. Osim ovoga projekte vodosnabdijevanja radimo i u mnogim drugim mjestima – zaključio je Stanivuković.

Mještanin ove ulice Duško Miletić zahvalio je gradonačelniku što je riješio pitanje vode, klizišta, ali i što je sanirao put u ovom dijelu grada.

-Voda znači život i dobili smo je, ali kao penzioneru posebno mi znači i to što je vodovodni priključak besplatan. Takođe, sanirano je i klizište, a dobili smo i novi put i zaista sam zadovoljan – rekao je on.

Foto: S. Ćuković

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare