22. Aprila 2024.

Besplatne maturske proslave: Poklon za maturante povodom Dana grada

Svjesni da je ovo događaj koji ostaje zauvijek u lijepom sjećanju odlučili smo da i ove, kao i prošle godine, sve srednjoškolske mature budu besplatne.

Najavio je gradonačelnik Draško Stanivuković ističući da je ovo poklon za naše maturante povodom Dana grada.

-Srećno maturanti i neka nam je srećan Dan grada – poručio je gradinačelnik.

Naime, maturanti za besplatnu matursku proslavu potrebno je da predaju zahtjev i prilože određenu dokumentaciju prilikom preuzimanja vaučera za sufinansiranje troškova proslave mature, koje će biti organizovano 25. aprila u SD „Borik“ sa početkom u 12.00 časova.

Ove zahtjeve nadležno Odjeljenje za društvene djelatnosti dostavilo je svim srednjim školama na području grada Banje Luke, kako bi ih podijelili učenicima završnih razreda.

-S tim u vezi uputili smo poziv svim srednjim školama uz molbu za pomoć i saradnju, a sve kako bismo što efikasnije realizovali uplate novčanih sredstava maturantima – naveli su iz nadležnog odjeljenja.

Da bi ostvarili pravo na sufinansiranje troškova za proslavu maturske večeri, potrebno je da maturanti prilikom preuzimanja vaučera, koje će biti organizovano 25. aprila u dvorani „Borik“ – predaju popunjen zahtjev, zajedno sa fotokopijom lične karte i fotokopijom broja tekućeg računa maturanta ili roditelja/staratelja, ukoliko je maturant maloljetan.

Podsjećamo, na inicijativu gradonačelnika Draška Stanivukovića od prošle godine Grad je preuzeo na sebe trošak maturskih proslava.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare