Besplatan prevoz na manifestaciju "Dani zime na Kozari" - BIGportal.ba
Banja Luka

Besplatan prevoz na manifestaciju “Dani zime na Kozari”

Grad Banjaluka organizovaće besplatan prevoz za građane na privredno-turističku manifestaciju “Dani zime na Kozari”, koja će biti održana na Mrakovici u nedjelju, 29. januara.

Prevoz autobusom organizovan je u nedjelju u 8.30 časova sa stare autobuske stanice, dok je polazak sa Mrakovice planiran istog dana u 16.00 časova.

Zainteresovani sugrađani za prevoz potrebno je da se prijave putem kontakt telefona: 051/244-544, i to u periodu od 8 do 16 časova.

Kako je predviđeno, prvog dana ove dvodnevne manifestacije, u subotu 28. januara, biće održan planinarski marš i ski-skup, a drugog dana će na platou na Mrakovici biti održana centralna manifestacija koja će obuhvatiti takmičenja gradova u zabavnim igrama, gastro takmičenja i izbor najboljih jela, te bogat kulturno-umjetnički program.

Centralni događaj manifestacije (sportska i gastro takmičenja, zabavno-umjetnički program) počinje u nedjelju u 11.00 časova.

Ulaz u Nacionalni park “Kozara” će se taj dan naplaćivati po cijeni od 2KM, a za djecu uzrasta do 15 godina ulaz se ne naplaćuje.

Danas objavljeno

Poruka Davora Dragičevića na Davidov 26. rođendan

Vanja A

Banjaluka: Kovid ambulante na novoj lokaciji

Vanja A

Planirana isključenja električne energije za 01.februar 2023. godine

Vanja A

Ostavite komentar