18. Jula 2023.

Bering Yachts je otkrio izgled enterijera jahte B145

Bering Yachts je objavio dugo očekivane fotografije i video snimke modela B145 M/Y HEEUS

Odgovarajući na brojne zahteve, brodogradilište Bering Yachts objavilo je video i set fotografija svoje superjahte B145. One predstavljaju intiman pogled na dizajn, raspored i pogodnosti ove okeanske jahte sa tri palube. Izgrađena od čelika i aluminijuma, ne samo da je sposobna za istraživanje plavetnila, već nudi i luksuz i udobnost u modernom stilu. Njenih 514 metričkih tona deplasmana omogućavaju prostor i mogućnosti koje nemaju premca među jahtama ove klase.


„Kao prava vodeća jahta Bering flote, ona je sva udobna, pouzdana i sposobna. Dizajn i materijali takođe igraju veliku ulogu u kreiranju modela 145. Svako plovilo koje je napravilo brodogradilište Bering treba da bude u skladu sa vibracijom koju nazivamo Beringovim stilom života. Morate da imate maksimalnu udobnost i bezbednost dok se krećete utabanim rutama i stižete do prelepih i uzbudljivih destinacija – i da ostanete tamo dok ste potpuno mirni i opušteni.”Aleksej Mikhailov, predsednik brodogradilišta Bering Yachts


Pet udobnih apartmana za goste na donjoj palubi i master kabina na glavnoj palubi pružaju dovoljno prostora za 12 gostiju, zahvaljujući velikodušnoj širini od 9,7 metara. Dizajneri i proizvođači nameštaja brodogradilišta Bering koriste fino drvo, mermer, kožu, ekskluzivnu posteljinu i druge materijale za kreiranje luksuznih i opuštajućih enterijera. Posada od 9 osoba je smeštena u prostranom delu za posadu koji uključuje prostor za odmor i četiri kabine koje se nalaze na donjoj palubi.

Gornja paluba ima salon pored trpezarije. Na krmi ima dovoljno prostora za smeštanje tendera do osam metara i dodatnih igračaka. Na glavnoj palubi nalazi se obiman salon sa velikim stolom i dnevnim boravkom. Smeštena u plažnom klubu, sauna sa spa centrom se nalazi pored potpuno opremljene garaže sa sopstvenim preklopnim vratima i kompresorom za ronjenje.

B145 ima hibridni pogon koji kombinuje električne motore za tihe i ekološki prihvatljive plovidbe sa parom Caterpillar dizel motora koji pružaju brzinu krstarenja od 12 čvorova i maksimalnu brzinu od 15 čvorova. Zbog kapaciteta goriva jahte od 95.600 litara (25.254 galona), njen domet dostiže preko 4.000 nautičkih milja. Napredni sistem stabilizatora obezbeđuje potpunu stabilnost kada je u pokretu ili usidrena, kao i povećanu zvučnu izolaciju koja sprečava buku i vibracije u celom plovilu.

Sledeći trup jahte Bering 145 je u izgradnji i planirano je da bude isporučen 2024. godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare