9. Juna 2023.

Benzema: Odlučio sam se za Arabiju zato što je muslimanska država

Benzema je predstavljen pred prepunim stadionom Kralj Abdulah, a okupljenima je rekao da je oduševljen što je došao u Saudijsku Arabiju.

“Ovo je mesto gde želim da budem. Odlučio sam se za Saudijsku Arabiju pre svega zato što je muslimanska zemlja i prelepa je. Za mene je važno da budem u muslimanskoj zemlji. Voleo bih da tečno govorim arapski, Meka je blizu mesta u kom ću živeti, tako da se ovde osećam na svom”, rekao je Francuz prilikom obraćanja navijačima.

Benzema (35) je rekao da želi da pomogne Al Itihadu da se podigne i dodao da s eraduje što će igrati i protiv dugogodišnjeg saigrača iz Reala Kristijana Ronalda, koji je član Al Nasra.

“Želim da podignem ime kluba, uprkos tome što je već visoko, jer je drugi najuspešniji u ovdašnjem fudbalu posle Al Hilala. Tu je Kristijano Ronaldo s jedne strane, a s druge sam ja. To će sigurno uticati da saudijski fudbal napreduje. Osećam se dobro i srećno, zadovoljan sam zbog dolaska u legendarni klub. Naravno, to je za mene novi izazov, novi život i jedva čekam da počnem sa treninzima”, zaključio je Benzema.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare