27. Maja 2023.

Bentley predstavio modele Bentayga i Continental GTC Huntsman Edition

Bentley Bentayga Extended Wheelbase i Continental GTC Speed Huntsman Edition su dva brojčano ograničena modela, a bit će proizvedeno samo po pet primjeraka. Kao bonus, kupci ovih automobila će od Huntsmana dobiti sako po mjeri.

Personalizacijski odjel Mulliner se bavi opremanjem automobila, a svoj doprinos je dao kreativni direktor Huntsmana Campbell Carey.

Huntsman isporučuje tkaninu za unutrašnjost sa saćastim šavovima, a logotip brenda je na naslonima za glavu i gaznim pločicama.

Bentayga EWB Huntsman Edition svoj život počinje kao model Azure, svi primjerci su lakirani u Burgundy metalik boju, imaju 22-inčne felge s deset krakova, a u unutrašnjosti dobijaju specifikaciju Airline Seat Specification koja podrazumijeva sjedišta sa 22 načina podešavanja.

Continental GTC Speed Huntsman Edition je lakiran u svijetlosivu satensku nijansu i opremljen Blackline Specification paketom koji zatamnjuje vanjski hrom. Ovaj model krase 22-inčne felge s deset krakova i sjajnom crnom završnom obradom.

Ovo nije prva Bentleyjeva saradnja s Huntsmanom, jer su kompanije i 2019. godine sarađivale na specijalnom modelu Bentayga.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare