19. Juna 2023.

Benda predstavila Napoleon neo-retro kruzer

Ovaj najnoviji dodatak, nazvan Napoleon, ilustruje Bendinu sklonost ka smelom i jedinstvenom dizajnu. Svojim neo-retro stilom, uključujući okrugle farove i elegantnu karoseriju, Napoleon se definitivno ističe u gomili.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Benda Napoleona su njegove masivne gume dvostruke namene, koje pružaju vizuelni kontrast sa niskim i aerodinamičnim izgledom bicikla. Kruzer se takođe može pohvaliti poklopcima viljuški koji stvaraju iluziju konzolnog prednjeg prednjeg dela, iako zapravo uključuje teleskopske viljuške. Kokpit Napoleona ima nisko spuštene vučne šipke i napred postavljene nožne komande, obezbeđujući položaj za vožnju koji imitira karakteristični osećaj bobera.Benda Napoleon pokreće vodom hlađeni V-Tvin motor zapremine 488 kubika s ubrizgavanjem goriva, koji generiše respektabilnih 50 KS. Sa težinom od 190 kilograma, takmiči se u pogledu performansi sa modelima kakav je Rebel 500.

Dok bi Benda Napoleon trebalo da debituje na kineskom tržištu do kraja juna 2023. godine, njegova globalna dostupnost ostaje neizvesna. Entuzijasti nestrpljivo očekuju dalje detalje, uključujući cenu ovog motocikla. Njegovo lansiranje se s nestrpljenjem očekuje, uz nadu da će uskoro postati dostupan na globalnom nivou, zadovoljavajući rastuću potražnju za jedinstvenim i modernim kruzerima.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare