12. Maja 2023.

Barkli o izostavljanju Jokića: Postoji jedna budala…

ila je to jedna od medijski najispraćenijih trka za MVP nagradu, a najviše glasova su, u skladu sa očekivanjima, dobili Žoel EmbidNikola Jokić i Janis Adetokumbo. Kamerunac je na kraju dobio priznanje, a u ovom poretku Srbin je bio drugi, a Grk treći.

Pre nego što se pojavila informacija da je Džekson taj glasač koji na svojoj listi nije imao Jokića, oglasio se i Čarls Barkli. Legendarni košarkaš i analitičar ESPN u svom maniru je oštro izjavio:

„Postoji jedna budala koja uopšte nije ni imala Jokića na listi. Ne znam ni kako se zove. Ne, to nije bila neka administrativna greška. Takvi ljudi ne bi smeli više da glasaju. Ja mislim da je Embid zasluženo osvojio trofej, ali svi smo znali da su Jokić, Embid i Janis trojica najboljih. To je mogao da zna svako ko ima televizor i svako ko je gledao košarku“, rekao je Čarls Barkli.

https://twitter.com/ClutchPointsApp/status/1655644087704248351

„Sigurno postoji neko racionalno objašnjenje“, rekao je novinar Erni Džonson.

„Da postoji objašnjenje. On je prokleti idiot“, zaključio je u svom stilu Barkli.

Treba naglasiti da se Džekson izvinio kada je u javnost dospela informacija da je on bio taj koji nije uvrstio Jokića na svoj glasački listić. Nazvao je to previdom i rekao da je veliki ljubitelj načina na koji Srbin igra, ali ostaje prilično nejasno kako je uspeo da ga zaboravi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare