19. Jula 2023.

Barbara Bobak: Najveći poraz mi je da zatrudnim prije braka

Pjevačica Barbara Bobak već godinama je na estradi, a kako nam je otkrila sreću u ljubavi još uvijek nije pronašla.

Ipak, iako je pronađe, Barbara za svog partnera ima posebna pravila.

“Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene”, istakla je ona.

Barbara je otkrila i kako bi se nosila sa činjenicom da je ostala trudna pre braka.

“Pa iskreno nisam razmišljala o deci pre braka. Uvek sam govorila, možda su mi moji isprali mozak, ali mislim da bi mi najveći poraz bio da zatrudnim pre braka. Ne zato što to osuđujem, već zato što bi u mojoj glavi to bilo veliko ‘ali’. Da li sam ja ovo morala, i da li sam htela tog čoveka da nije trudnoće, tako da pre braka ne bih volela”, rekla nam je ona, pa otkrila kakva su njena očekivanja od partnera:

“Pa prije svega da razume ovaj posao, da bude dobar prema meni, da me ne maltretira psiho-fizički, da se poštujemo, i da dobijem zauzvrat ono što pružam”.

Barbara je otkrila i da li je ljubomorna u vezi.

“Nikada nisam bila, to može svaki moj bivši da potvrdi. Umem da budem i histerična i ovakva i onakva, ali ljubomorna ne. Ja sam jako veliki ‘kontrol frik’ i ceo moj bio ritam jako je uticao na moj organizam, i često se dešava da ustanem na levu nogu i tako provedem ceo dan. Umem da nervoziram oko najbitnijih stvari, ili sam najdivnija na svetu ili sam sve suprotno od toga, ja sam takva”, otkrila je ona, piše Telegraf.

“Kad sam neraspoložena ja punim prostoriju negativnom energijom, a kad sam raspoložena punim je pozitivnom. Ja imam neki uticaj na ljude, zato se i bavim ovim poslom, na bini moraš da zadržavaš poglede na sebi”, istakla je pevačica.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare