26. Augusta 2023.

Banjaluka uskoro dobija novo šetalište uz Vrbas

Nastavljeni su radovi na potezu od Gradskog do Zelenog mosta, te će Banjaluka na ovoj lokaciji uskoro dobiti i predivno uređeno šetalište uz Vrbas, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

“Dobili smo najljepše riječi hvale za izgradnju oaze od Gradskog do Zelenog mosta. Ono što će zasigurno obradovati naše sugrađane je da smo nastavili sa radovima koji će ovu prelijepu obalu našeg Vrbasa učiniti još ljepšom”, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Kako je istakao, ovim projektom, koji predviđa izgradnju platforme na vodi kako bi se zaobišao objekat koji je decenijama presjecao nit ovog šetališta, biće spojeno kompletno šetalište.

Podsjećamo, na potezu od Gradskog do Zelenog mosta nedavno je uređena sportsko-rekreativna oaza uz Vrbas koja je već na raspolaganju građanima.

Ova sportsko – rekreativna zona obogaćena je mnoštvom kvalitetnog sadržaja – od stijene za penjanje, nove teretane na otvorenom, terena za mali fudbal, rukomet na pijesku, koji istovremeno može da se koristi i za odbojku i za mali fudbal. Nisu izostali ni novi stolovi za stoni tenis, dok je igralište za basket u potpunosti sanirano.

Foto: Gradska uprava Banjaluka

Izvor: Nezavisne

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare