Banjaluka: Kovid ambulante na novoj lokaciji - BIGportal.ba
Banja Luka Vijesti

Banjaluka: Kovid ambulante na novoj lokaciji

Dom zdravlja Banjaluka obavještava pacijente pozitivne na korona virus da se od sutra kovid ambulante iz naselja Dolac preseljavaju na novu lokaciju, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Kovid ambulanta će od srijede raditi u bijelom kontejneru, na parkingu Higijensko-epidemiološke službe, pored objekta Poliklinike, svakog radnog dana od 7.00 do 09.00 časova, rečeno je Srni u Domu zdravlja Banjaluka.

Termine pregleda pacijenti mogu zakazati putem svoga tima porodične medicine ili mogu doći na pregled i bez zakazivanja.

Tokom vikenda, u slučaju hitne potrebe za pregledom, navode iz Doma zdravlja, pacijenti zdravstvenu uslugu mogu dobiti u kovid ambulanti pri Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja.

Iz ove zdravstvene ustanove navode da će se vađenje krvi za laboratorijske analize raditi u novom prostoru kovid ambulanti svakim radnim danom, dok će se RTG dijagnostika za kovid pacijente raditi utorkom od 7.00 do 8.00 časova na staroj lokaciji u naselju Dolac.

“Uzimanje briseva nosa u svrhu testiranja na virus korona će se obavljati u istom kontejneru od 10.30 do 11.30 časova, po završetku radnog vremena kovid ambulante”, naglasili su iz Doma zdravlja.

RTRS.

Danas objavljeno

Milatović: Kakav crni srpski svet, o tome pričaju ljudi poput Đukanovića

Vanja A

Snažan zemljotres pogodio Grčku

Vanja A

Lukašenko: “Nitkovi sa Zapada moraju da shvate, Putin i ja smo odlučili”

Vanja A

Ostavite komentar