9. Augusta 2023.

Banja Luka dobija novu oazu, sutra otvaranje sportsko-rekreativne zone od Gradskog do Zelenog mosta

Banja Luka, na zadovoljstvo mnogih sugrađana, ali i turista, dobija potpuno novu, uređenu sportsko-rekreativnu zonu, odnosno pravu oazu koja će se protezati od Gradskog do Zelenog mosta, a svečano otvaranje planirano je za sutra, u četvrtak 10. avgust sa početkom u 18.30 časova.

Sve prisutne očekuje sjajna zabava kod dajak pristaništa, žurka na plaži uz osvježenje, kao i nastup di-džeja i saksofoniste, Đorđa Kujundžića, dok će kajakaši će biti na vodi kao dodatna atrakcija.

Sportsko – rekreativna zona raspolagaće sa mnogo sadržaja i atrakcija za sve naše sugrađane, te će kao takva biti bogatija i za prvu stijenu za penjanje, dok će demonstraciju i promociju ovog sporta uraditi penjački klub „Solo“ i gimnastički klub „Spartak.

Sa druge strane, svi zaljubljenici za vježbanje u prirodi, kao i gimnastičari, imaće priliku da treniraju na spravama koje su postavljene u sklopu nove teretane na otvorenom, koja se nalazi na ovom potezu.

Bogat sadržaj pripremljene je i za naše najmlađe sugrađane, te će tako oni imati priliku da igraju mali fudbal,

Sa druge strane, kod Zelenog mosta napravljen je prvi teren za rukomet u pijesku, koji se može koristiti i za odbojku i za mali fudbal.

Na svečanom otvaranju biće prisutni i rukometaši koji će od 19.00 časova odigrati utakmice u saradnji sa Rukometnim klubom Borac.

Dodatno, na ovom potezu su postavljena i dva nova stola za stoni tenis, a u potpunosti je sanirano igralište za basket, kao i teretana.

Za atraktivniji odmor, rekreaciju i potpuno uživanje, postavljene su i nove klupe, tuševi, uređeno je šetalište, trim staza, te će zahvaljujući ovom sadržaju, ovaj prostor dobiti dušu i novo ruho, na radost svih naših sugrađana i turista.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare