9. Juna 2023.

Balotelijev klub ispao iz lige – Italijan na udaru zbog pijanstva

Puklo je na relaciji Sion – Baloteli.

Ekipa je završila na poslednjem, desetom mestu, u domaćem šampionatu i seli se u niži rang, a u klubu za takav epilog između ostalog krive i najveću zvezdu tima Marija Balotelija.

Sportski direktor Bart Konstantin je taj koji je izneo niz kritika na ponašanje nekadašnjeg reprezentativca Italije čije se ponašanje, očito, nije mnogo promenilo za sve ove godine – i dalje je problematičan i težak za saradnju..

“Bila je greška što smo angažovali Balotelija i priznajem da sam imao totalno pogrešnu procenu za njega”, rekao je Konstantnin.

Na sam pomen mogućnosti da se dovede Baloteli, u klubu je bilo blago euforično stanje, sve dok u Sionu nisu shvatili kako je zaista sarađivati sa Italijanom.

Bilo je kasno…

“Njegov dolazak je doneo entuzijazam nas u klubu, bila je to letnja sapunica. On je trebalo da da 20 golova i da nam omogući da odemo korak dalje u prvenstvu. Nažalost, postigao je samo pet i nije pokazao ono što smo očekivali od njega”, razočaran je “pojačanjem” sportski direktor Siona.

I nisu samo partije na terenu dovele do nezadovoljstva ljudi u Sionu. Tamošnji mediji prenose da je Baloteli bio problematičan i kada nije jurio za loptom – u gradu.

Navodno, sve je počelo još u decembru tokom priprema u Marbelji kada je Italijan podstrekivao saigrače da svi dovode žene u svoje hotelske sobe. Takođe, u istom tekstu, u dnevniku Blick, se navodi da je Baloteli tokom istih priprema bio pijan, a uprava kluba mu nije zaboravila ni to što je odbio da uđe u igru u meču u kojem je Sion gubio 3:0 – ta utakmica datira iz maja meseca.

Ni to nije sve.

Isti list navodi da je Baloteli tokom lokalnog karnevala nosio masku, ali su ga prepoznali na ulici, te je došlo do koškanja i tuče, i da je tom prilikom, navodno greškom, Italijan udario upravo sportskog direktora kluba Konstantina?!
Ako je i od Balotelija – mnogo je!

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare