Baka bodibilderka sa 70 godina ponosno nosi svjetlucave bikinije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Baka bodibilderka sa 70 godina ponosno nosi svjetlucave bikinije

Rene tvrdi da su godine samo broj, te da čovek i sa 70 godina može da ostvari svoje snove.

Rene Landers je bila u kasnim 60-ima kada je počela da se takmiči u bodibildingu. Kako kaže, u početku je bila, pomalo, nervozna, a pogotovo oko toga da se “šetka” u bikiniju dok svi gledaju. Međutim, ubrzo je stekla samopouzdanje nakon što je prebrodila sve strahove i nesigurnosti.

Reneino prvo fitnes takmičenje desilo se 2021. godine.

“Morala sam preći preko svojih nesigurnosti zbog toga što sam najstarija osoba u zgradi. Međutim, upkos tome što sam bila dosta starija od bilo koje druge takmičarke, završila sam na šestom mestu”, rekla je.

Sada, sa 70 godina, ima najviše samopiuzdanja – voli svoje telo u svetlucavim i kičastim bikinijima i rado ga pokazuje nepoznatim ljudima.

“Imam divnog trenera koji me bodri na mojim takmičenjima.Trebalo mi je nekoliko godina da skupim hrabrosti da obučem svetlucave bikinije i da se popnem na binu pred gomilom stranaca. Nakon što sam uradila prvi korak, odnosno, prvo takmičenje, osetila sam sigurnost da mogu da “plivam” u ovom sportu”.

Trenutno trenira za još jedno veliko takmičenje koje se održava sledećeg meseca u Ohaju. Tvrdi da je jako uzbuđena i da jedva čeka “svojh pet minuta slave”.

Danas objavljeno

Hejli Biber se javno zahvalila Seleni, pa otkrila da su u kontaktu

Vanja A

Zvijezda “Harryja Pottera” očekuje prvo dijete s dugogodišnjom djevojkom

Vanja A

Da li ste ikada čuli za “negativne orgazme”? Da, to postoji i češći su nego što mislite

V.R.

Ostavite komentar