Bajčetić: Nadam se da ću biti kao Modrić - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Bajčetić: Nadam se da ću biti kao Modrić

Fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić otkrio je u intervjuu za Tajms da bi jednog dana volio da bude na nivou Luke Modrića.

Mladi igrač sredine terena je nedavno imao direktan duel sa vezistom rivala i to je ujedno bio onaj između najmlađeg i najstarijeg na terenu.

“Igrao sam protiv jednog od najboljih vezista na svetu u poslednjoj deceniji, pa naravno da sam učio od njega. Iskustvo koje se stiče na velikim utakmicama je veoma važno. Modrić je poseban igrač. Jako je smiren kada ima loptu, ne oseća nikakav pritisak. Ako i krenete u presing na njega, svestan je apsolutno svega oko sebe i to me je najviše impresioniralo. Nadam se da ću jednog dana biti kao on, ali ko zna“, izjavio je vezni igrač.

Suvišno je reći da je hrvatski fudbaler bolje prošao, o čemu svedoči činjenica da je Real postao prva ekipa koja je na “Enfildu” u Ligi šampiona postigla četiri, pa onda i pet golova (2:5).

Nije ni slutio pre ove sezone da će imati ovako nagao proboj u seniorski fudbal.

“Želim da pomognem timu, ali i da učim što više mogu u isto vreme. Moram da nastavim da radim. Želim da ostanem u timu. Smejem se sve vreme zato što nisam očekivao da će sve da mi se desi tako brzo, tako rano u životu. Ali, prihvatam to, sto odsto“, zaključio je Bajčetić.

B92.

Danas objavljeno

“All I need is suvo meso and rakija”

Zeljka

“Jokić ima većih briga od MVP trke”

Zeljka

“Pet setova sa Rafom i Novakom u Parizu? Previše za Alkarasa”

Zeljka

Ostavite komentar