11. Juna 2024.

Avito predstavio svoju verziju Tesle Cybertrucka – Avito Dacha Truck

Gosti su takođe mogli da se fotografišu u prtljažniku/sanduku kamioneta sa samovarom, pecivima i seoskim jagodama.

„Pre svega, želeli smo da stvorimo dobro raspoloženje za stanovnike i goste grada, kao i učesnike SPIEF-a. I da pokaže da je čak i takav futuristički automobil prvenstveno stvoren da služi ljudima“, kaže tim Avito.

Uz automobil su izloženi ekskluzivni motocikli ruske proizvodnje, koji se, kao i Tesla, prodaju u moskovskom Teslinom klubu i predstavljeni su na stranici kluba marke na Avitu.

Ovo su kompaktni električni motocikli koji staju čak i u prtljažnik automobila, kontrolišu se sa pametnog telefona i mogu se puniti iz Cybertrucka.

“Važno nam je ne samo da upoznamo našu zemlju sa najnovijim modelima električnih vozila kao što je Tesla Cybertruck, već i da razvijamo našu proizvodnju. Počeli smo sa električnim motociklima, skoro sve kod njih je rusko. Inače, tačno dva naša električna motocikla mogu stati u jedan Cybertruck. Kako kažu, sami donosite zaključke“, kaže Aleksej Eremčuk, izvršni direktor Moskovskog kluba ljubitelja Tesle.

Na SPIEF-24, Avito je bio aktivno prisutan sa različitim društvenim temama i, prema rečima predstavnika kompanije, nastup sa kamionetom Avitoom Dacha Truckom postao je jedna od najupečatljivijih aktivnosti kompanije, uz stilizovanog dečjeg konja od tri metra, podršku za jutarnja trka sa nastavnikom fizičkog vaspitanja sa Avito Services i velikim zidovima brendova na ulazu u Sankt Peterburg.

Avito Dacha Truck u raznim oblicima postao je simbol činjenice da na Avitu možete kupiti sve, od futurističkog električnog automobila do vintidž samovara ili ručno restauriranog nameštaja.

AutoRepublika

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare