9. Oktobra 2023.

Arijana Grande “opelješena”: Bivšem suprugu mora da isplati milionsku odštetu

Arijana Grande je i pravno okončala brak sa Daltonom Gomezom samo nekoliko nedjelja nakon što je objavila njihov razvod.

Tridesetogodišnja pjevačica je brzo prošla kroz pravni proces, a sve zahvaljujući gvozdenom predbračnom braku između para.

Ipak, Arijana je prošla kao “bosa po trnju”, pa će Daltonu morati da ispiše ček na 1.250.000 dolara, koji će biti potpuno oslobođen poreza.

On će dobiti sav novac unapred, ali na njenu sreću, neće biti dodatne finansijske podrške.

Sud mu je dodjelio i polovinu prihoda od prodaje njihove vile u Los Anđelesu. Konačno, glumica će pokriti 25.000 dolara njegovih advokatskih troškova.

“I dalje postoji snažna uzajamna ljubav i poštovanje između Arijane i Daltona i oni su željeli da se uvjere da je sve urađeno kako treba, u korak jedno sa drugim”, otkrio je izvor blizak Daltonu.

Nagodba je podnijeta, a njihov brak će biti gotov kada sudija potpiše.

Arijanini obožavaoci imali su pomešana osećanja u vezi sa nagodbom. Jedan je na Iksu napisao:

“Slavne ličnosti treba da prestanu da se vjenčavaju, koja je poenta kada se uvijek završi razvodom?”

Drugi je dodao:

“Nije uživala u braku, to se može vidjeti na svim slikama koje je u posljednje vrijeme objavljivala”.

Neki su pozdravili i zreo odnos prema razvodu:

“Čestitam Arijani Grande što je postigla nagodbu, pokazala je da je izgrađena ličnost koja se ne upušta u prljave rasprave oko para”.

Supruga Itana Slejtera, Lili Džej, podnijela je odvojene papire za razvod protiv glumca koji je najpoznatiji po ulozi Sunđer Boba, nakon što je saznala za njegovu romansu sa Arijanom, otkriva “The U.S. Sun”.

Lili (31) podnijela je zahtjev za razvod od Itana (31) u Itaki, u Njujorku, poslije skoro pet godina braka. Žalba je trenutno zapečaćena, ali je razvod naveden kao “sporan”.

Lilino podnošenje se dogodilo samo šest dana nakon što je Itan podnio sopstvenu peticiju za razvod u Njujorku, gdje je par donedavno živio zajedno sa svojim 11-mjesečnim sinom.

Vijest o njihovom razdvajanju stigla je nakon pisanja medija da se Itan zabavljao sa Arijanom sa kojom se zbližio na snimanju filma “Zao”.

Lili je izjavila da je Arijana i Itan ne zanimaju i insistirala je na tome da je fokusirana na podizanje svog sina i da želi da bude “dobra mama”.

Rekla je:

“Ovo je Arijanina priča zaista. Moja porodica je samo kolateralna šteta… Ona i Dalton su primarna tema.”

Insajder je tvrdio da su Itan i Lili već bili razdvojeni dva mjeseca kada je on imao romansu sa Arijanom.

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare