25. Jula 2023.

Arai RX-7X Maverick Vinales replika stiže u septembru

Navijači Maverika Vinjalesa, pripremite svoje novčanike i police za kacige jer je RX-7X Maverick GP5 na putu. Nova crveno-belo-plava kaciga sa velikim 12 pozadi i imenom Vinjalesa na tržište stiže početkom septembra.

RX-7X kaciga kompanije Arai je poznata, proizvodi se duže vreme i poseduje japanske Snell i JIS standarde, kao i FIM homologaciju i ECE 22.06 sertfikat, što je čini jednom od najbezbednijih linija kaciga na svetu.

Nova grafika je replika dizajna koju španski vozač Aprilia Racing tima, Maverik Vinjales, koristi za svoje trke, doduše bez velikog spojlera na zadnjem delu.

RX-7X je najnovija verzija trkačke kacige u Arai liniji za širu javnost u matičnoj zemlji brenda, Japanu. Kao što je pomenuto, ima ocenu Snell i JIS, i dolazi u pet veličina. Radi sigurnosti, poklopac ima sve poznate detalje po kojima je Arai poznat kao što su školjke R75, i PB-SNC 2, i VAS sistem štitnika.

Uz to, kaciga ima tri masivna otvora za ventilaciju na vrhu, otvore za obrve, otvor za bradu i višestruke ekstraktore prema zadnjem delu kacige. Aerofin smanjuje turbulenciju pozadi i obezbeđuje optimalan protok vazduha prema zadnjem delu kacige.

Iznutra, RX-7X ima Eco Pure postavu, održavajući stvari svežim i bez bakterija.

Ako ste navijač španskog vozača, proverite kod svog lokalnog Arai dilera početkom septembra. Arai je najavio datum objavljivanja u Japanu, ali dostupnost širom sveta može zavisiti od toga gde živite.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare