28. Novembra 2023.

Arai predstavio specijalnu RX-7V grafiku u čast čuvene trke

Turistički trofej ostrva Men je pun kultnih slika, simboličkih amblema i vrhunske serije trka na stvarnim putevima na koje bi se samo neki vozači usudili da uđu. Priča se nastavlja sledeće godine, a Arai sada predstavlja specijalnu grafiku kacige za 2024. godinu, dostupnu u ograničenom vremenskom periodu.

Arai RX-7V EVO je jedna od vrhunskih kaciga ovgo brenda i nastavlja da bude kamen temeljac u liniji proizvođača kaciga i nakon uvođenja ECE 22.06 standarda. Vredi napomenuti da je postojala i posebna godina u kojoj je postojala Isle of Man TT japanskog brenda, ali nije bilo same trke. Naime, 2020, brend je lansirao svoju specijalnu grafiku, dok događaj nije bio održan zbog pandemije.Serija grafika je nastavljena u izdanjima za 2022. i 2023, a kao što vidite, spremno je i novo.

Boje Turističkog trofeja za sledeću godinu su plava i narandžasta. Kao partner kacige u trci, Arai će uskladiti boje na logotipu sa pretežno plavom livrejom dopunjenom crvenim, narandžastim, belim i mornarskim akcentima. Aldo Drudi je uspeo da ugradi kultne ambleme i simbole koji se koriste u TT trkama, kao što su Triskelion i “dvostruki TT” logo sa strane. Tu je i natpis “Elian Vannin”, što je ime ostrva na lokalnom jeziku.Dok se Drudi bavio dizajnom, Arai je napravio kacigu na jedini način na koji je znao: sa “Prioritetom za zaštitu”. RX-7V EVO zadržava filozofiju brenda i ispunjava ECE 22.06 standarde.

Sledeće godine, TT će se održati od 27. maja do 8. juna.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare