17. Aprila 2024.

Arai otkrio novo specijalno izdanje za Isle of Man TT

Arai Isle of Man TT ograničeno izdanje će biti dostupno i 2024, obeležavajući 15. godišnjicu posvećenosti japanske kompanije čuvenoj trci na Ostrvu Men.

Arai proizvodi IoM TT verziju od 2008. godine, s tim što posebno izdanje nismo imali 2020. i 2021. kada je trka otkazana zbog pandemije virusa korona.

Ova nova verzija koristi Arai RX-7X Evo kacigu kao osnovu i sadrži kultne IoM i TT simbole, kao što su Triskelion, izraz “Ellan Vannin” (što znači Ostrvo Men na manksu) i TT logo . Tematske boje na kacigi prate vizuelni identitet trke u post-pandemijskom periodu. Poznati dizajner kaciga, Aldo Drudi, rasporedio je paletu bele, crvene i raznih nijansi plave i narandžaste u neo-retro stilu.

Evo šta je povodom lansiranja novog izdanja izjavio Akihito Arai, izvršni direktor Arai Helmet Europe:

“Ovo je uvek poseban trenutak za sve nas u kompaniji Arai, a novo posebno izdanje RX-7X EVO IoM TT je apsolutno neverovatno. Drudi Performance je briljirao i stvorio nešto tako sveže, ali sa svim elementima dizajna koje obožavaoci i kolekcionari očekuju. Nismo imali pojma kada smo počeli pre 15 godina koliko će specijalna TT kaciga svake godine postati važna za toliko ljudi. Sve što sada mogu da kažem je – spremajte se za narednu godinu!”

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare