24. Maja 2023.

Aplicirajte online za Addiko kredit: Jedinstvena prilika za mjesečni anuitet već od 44 KM

Ukoliko do kraja juna aplicirate online za gotovinski kredit, ostvarujete priliku za mjesečni anuitet već od 44 KM.

Iz Addiko banke Banjaluka kažu da za ovaj proizvod mogu da apliciraju klijenti drugih banaka, bez obaveze prenosa primanja u Addiko.

– Uvijek želimo klijentima da olakšamo i ubrzamo bankarske procedure, stoga je naša digitalna usluga prilika da bilo kada i bilo gdje klijenti bez komplikovanih procedura mogu da apliciraju za kredit. Kada je u pitanju ova jedinstvena ponuda, novi klijenti koji do kraja juna apliciraju za kredit isključivo online mogu da ostvare mjesečni anuitet već od 44 KM. Addiko online usluga je zaista jednostavna i klijent može da bira iznos kredita prema svojim potrebama – izjavio je Petar Mićić, direktor Odjela prodaje za stanovništvo u Addiko banci Banjaluka.

Mićić je dodao da su klijenti kojima se odobri ova posebna ponuda do kraja juna, oslobođeni i troška obrade kredita, kao i mjesečnog troška vođenja kreditne partije.

Za ovu posebnu ponudu možete da aplicirate putem LINKA na kojem su navedene i detaljnije informacije o ponudi, uz samo jednu naknadnu posjetu najbližoj Addiko poslovnici u slučaju odobrenja kredita.

Za više informacija pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare