17. Februara 2023.

Antonija Blaće: Muškarca nitko ne pita kako to da se nije ostvario kao otac

“To je privatna stvar, ali stvarno mislim da ljudi kad to pitaju imaju najbolju namjeru. Imam muža, dugo smo skupa, pa nije nelogično pitanje što je s djecom, mislim da nam najiskrenije žele tu sreću”, osvrnula se za Slobodnu Dalmaciju te dodala kako problem nastaje kad ljude omalovažavaju ako nemaju djecu.

“Ne znate kakva je nečija priča, ne znate nanosite li možda takvim pitanjem dodatnu bol, čeprkate li po ranama. Zato je to pitanje problem. I da, vjerujem da se žena ostvari na jedan način kad rodi, ali ne mislim da se nije ostvarila ako nije rodila”, poručila je Antonija.

Rekla je i kako je impresioniraju sve žene koje imaju karijeru, djecu, koje su samohrane majke i slično jer zna da im nije lako.

“Evo, baš sad dok odgovaram na ovo pitanje pokušavam se sjetiti jesam li ikad vidjela da je itko muškarca u intervjuu pitao: ‘Niste se ostvarili kao otac? Kako usklađujete karijeru i očinstvo?’ Tako da, ta fama da se treba ostvariti kao majka… Da, ona žena koja to želi, apsolutno da. Ona koja ne želi, ima još tisuću načina da se ostvari”, zaključila je Antonija, prenosi 24sata.hr.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare