1. Juna 2023.

Anastasija i Nemanja Gudelj zajedno plakali na tribinama

Iako mnogi nisu očekivali, Anastasija Ražnatović se pojavila na tribinama da bodri svog dragog.

Naime, Anastasija i Gudelj su samo pre nekoliko dana podelili vest da su izgubili bebu, a mlada pevačica i pored svega što ju je snašlo, izabrala je da pruži Nemanju podršku na važno meču.

Anastasija se pojavila na tribinama u društu Gudeljevog vozača Rašida, koji je, nakon pobede Sevilje objavio priču na Instagramu, na kojoj se vidi da Anastasija roni suze, a isto je radio i njen izabranik na terenu.

“Posle svega što se desilo ove godine, ovako treba da bude, hvala Bogu”, napisao je Rašid.

Podsetimo, Nemanja Gudelj je tužan trenutak podelio sa pratiocima na društvenim mrežama:

“Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je on.

Anastasija Ražnatović će se, podsetimo, vratiti u Beograd krajem nedelje kako bi u ovim za nju najtežim trenucima bila uz svoje najmilije.

Image: 690468764, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic. Contributor media restriction: {A70BE65F-8E2B-43B3-A805-23DE330BE112}, {A70BE65F-8E2B-43B3-A805-23DE330BE112}, {A70BE65F-8E2B-43B3-A805-23DE330BE112}, {A70BE65F-8E2B-43B3-A805-23DE330BE112}, {A70BE65F-8E2B-43B3-A805-23DE330BE112}, {A70BE65F-8E2B-43B3-A805-23DE330BE112}., Model Release: no, Credit line: Jose Miguel Fernandez / Alamy / Alamy / Profimedia

Bez želje da to potenciramo u trenutku osvajanja Lige Evrope, na početku smo pitali Gudelja da li je spreman za Ligu šampiona sledeće sezone.

“Spreman sam. Ovo ćemo lepo da proslavimo“, rekao je Nemanja Gudelj, pa potom nastavio:

“Ovo jeste bila najduža, ali je i najteža utakmica koju sam odigrao, zbog toga je proslava posle toga bila posebna. Pogotovo meni, jer sam prošao par veoma teških dana sa porodicom. Cele godine se dešavaju neke stvari, prvo sa Dragišom (prim. aut. bratom koji je kolabirao na terenu, ali bez tragičnih posledica), onda i sa bebom. Kada je sudija odsvirao kraj, suze su same krenule, nisam mogao da ih zadržim“, rekao je Nemanja.

Saigrači su pre finala rekli da će igrati upravo za Gudelja i da će eventualnu pobedu, do koje su i došli, posvetiti upravo njemu.

“Jeste, tako je bilo. Imali smo sastanak sa predsednikom, koji je rekao svima situaciju i igrači su bili uz mene, svi smo kao porodica i to se pokazalo“.

Sevilja privodi kraju jednu od najturbulentnijih sezona, jer je bila na pragu ispadanja iz LaLige, a dolaskom Mendilibara se toliko izdigla da će igrati u Ligi šampiona naredne sezone.

“To je fudbal. Veoma teška sezona i težak početak, ali pokazali smo šta znači igrati za Sevilju. Nikada se ne predaje i kada je najteže, uvek se ustane“, rekao je Gudelj i na kraju odgovorio na pitanje B92.net o reprezentaciji na kraju iscrpljujuće sezone:

“Za reprezentaciju uvek ima goriva!“, jasno je poručio Nemanja Gudelj.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare