14. Juna 2023.

Ana Kokić progovorila o bolnom periodu života sa Rađenom

“Zahtevam od njih da u školi budu dobre, treniraju, da se kuća održava i da bude čista. To su tri stvari koje mislim da su važne, kultura i vaspitanje koje će im trebati kasnije u životu. Pubertet je osetljiv period, trebalo bi ih razumeti i pomoći im. Pobeđujemo zajedno, nismo jedni protiv drugih. One učestvuju u mom poslu umeju da mi sugerišu i kažu ovo je dobro, u trendu je ili nemoj to da radiš. Imam dva ozbiljna kritičara tinejdžera koji se osećaju bitno i važno”, istakla je pjevačica za Informer.

Razvod sa Nikolom Rađenom koji se po drugi put oženio i sa novom izabranicom dobio dijete, jedan je od bračnih brodoloma koji su se završili na civilizovan način.

Koliko je Ani bilo teško u tim momentima i šta je u svojoj duši osjećala, dijelila je samo sa najbližim ljudima. Djeca su joj bila najvažnija.

“To su jako osetljive teme, najvažnije je sačuvati decu u svemu tome, jer deca nisu kriva i nisu tražila da se neke stvari dogode. Šta god i kako god samo njih treba sačuvati”, rekla je Ana koja za razliku od bivšeg muža još nije našla srodnu dušu, ali je svoje srce poklonila dragim ljudima i kućnim ljubimcima:  

“Moje srce su osvojili ljudi koji su oko mene u svakodnevnom životu i životinje. Imam jednu kucu i dve mace”.

(GrandTV)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare