29. Juna 2023.

Američka glumica šokirala izjavom o holokaustu: “Šest miliona Jevreja bi trebalo da umre upravo sad”

Američka glumica i komičarka Rozen Bar našla se na meti kritika zbog kontroverznih komentara o holokaustu.

Naime, glumica je nedavno prilikom gostovanju u podcastu “This Past Weekend with Theo Von” izjavila da niko nije umro u holokaustu.

“To je istina. Trebalo bi se dogoditi. Šest miliona Jevreja trebalo bi da umru upravo sada jer oni uzrokuju sve probleme sveta, ali to se nikada nije dogodilo. Nikad se nije dogodilo”, izjavila je Bar.

Ipak voditelj Teo Von, čiji je podcast poznat po izazivanju kontroverzi, tvrdi da su njene izajve bile sarkastične. Čak se i njen sin Džejk Pentland oglasio povodom ove izjave, rekavši da se radi o sarkazmu.

No, ona i ranije bila na meti kritika zbog kontroverznih rasističkih komentara koje je delila putem svog Twitter profila zbog kojih su producenti serije “The Conners” prekinuli saradnju, a televizijska mreža ABC otkazala humorističnu emisiju “Rossane”.

“Rozen Bar mora se prijaviti u ludnicu”, “Ne postoji niti jedna smešna situacija u podlim lažima Rozen Bar”, Voditelj je dopustio Rozen Bar da u njegovom podcastu izbacuje besmislice o poricanju holokausta”, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare