21. Februara 2023.

Ambulanta u Dragočaju prima pacijente: Počeo sa radom punkt za vađenje krvi

“U sklopu Odjeljenja laboratorijske i biohemijske dijagnostike otvoren je još jedan punkt za vađenje krvi. Punkt se nalazi u novoizgrađenoj ambulanti porodične medicine u Mjesnoj zajednici Dragočaj. Pored prethodno otvorenih laboratorijskih ambulanti, ovo je deveta laboratorija JZU „Dom zdravlja“ koja će ubuduće pružati usluge našim korisnicima na području Banje Luke”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Podsjećamo, na zadovoljstvo oko 10.000 stanovnika Dragočaja, Ramića, Prijakovaca i okolnih mjesta, početkom mjeseca sa radom je počeka nova ambulanta porodične medicine u Dragočaju.

“Svi mještani ovih potkozarskih naselja sada mogu da dolaze u ovu savremenu ambulantu u čiju je izgradnju Grad uložio pola miliona KM. Ambulanta je urađena po svim svjetskim standardima. Ima prostorije za preglede, kao i za laboratoriju da mještani mogu da urade sve potrebne analize na ovom mjestu”, poručio je tada gradonačelnik Stanivuković.

Grad Banja Luka ima dobru saradnju sa Domom zdravlja, te da se iz budžeta izdvajaju značajna sredstava za tu zdravstvenu ustanovu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare