7. Oktobra 2023.

Alfa Romeo spremio karbonsko izdanje za najjače modele Giulia i Stelvio

Brojčano ograničeno izdanje Alfa Romeo modela Giulia i Stelvio u verziji Carbon Edition, sa sobom donosi mnogo karbonskih komponenti na karoseriji i u kabini

Izdanje Carbon Edition biće ponuđeno ljubiteljima milanske kompanije u Severnoj Americi, a potencijalni kupci Quadrifoglio Giulije i Stelvia moći će da računaju na nekoliko karbonskih karoserijskih komponenti. Tu spadaju delovi maske hladnjaka, kućišta retrovizora, otvori na poklopcu motora, spojleri, i tako dalje.

Za Alfinu sportsku limuzinu u opciji je i krov od karbona, a pomenuti materijal svoje je značajno mesto našao i u kabinama oba modela, na oblogama vrata, centralnoj konzoli i menjaču.

Motor u čijoj je realizaciji značajno učešće uzeo Ferrari razvija 520 konjskih snaga i 600 Nm najvećeg obrtnog momenta, a prenos snage obavlja se posredstvom osmotepenog automatskog menjača.
Sve ovo znači da Giulia od 0 do 100 km/h stigne za 3,9 sekundi, a AWD Stelvio za 3,8 sekundi.

U jednoj od tri boje karoserije, Alfa Romeo će Carbon Edition izdanje modela Giulia i Stelvio ponuditi u samo 130 primeraka po cijeni od 84.875 dolara (Gulia) i 92.275 dolara (Stelvio).

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare