8. Juna 2023.

Aleksandra Bursać najavila veliki povratak svojoj strasti

​Pjevačica Aleksandra Bursać promijenila je prije izvijesnog vremena životne navike i posvetila se sportskom stilu života.

Razloga za to je bilo na pretek, a jedan od glavnih jeste taj što se zbog prirode posla i brojnih neprospavanih noći i loše ishrane suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, tačnije sa insulinskom rezistencijom.

Aleksandra se još prije godinu dana ozbiljno posvetila treniranju kik boksa, ali je zbog brojnih obaveza ali i nekoliko puta preležanog kovida morala da napravi malo dužu pauzu.

Međutim, shvatila je da joj treninzu nedostaju uspjela je napokon da se dobro organizuje, najavljujući povratak treniranju ove borilačke vještine.

“Konačno imam vremena i vraćam se”, poručila je pjevačica i pokazala svoje bokserske rukavice u kojima su i dugi nadograđeni nokti bezbjedni.

Bursaćki dan ranije nije mogao da protekne bez dobrog treninga, a koliko uživa u tome govorila je jednom prilikom.

“Krenula sam na boks i svim devojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 posto manji, znači da nešto dobro radim. Dobro, trudim se da redukujem i ishranu, ali ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan”, istakla je Aleksandra ranije, i naglasila da je osim zdravlja trening dobar i za fizički izgled koji je kod nje doveden do savršenstva, prenosi Grand.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare