17. Februara 2023.

Alegri pobjesnio: Izluđujete me! Ne mogu da vas slušam!

Juventus je na svom terenu odigrao samo 1:1 s francuskim Nantom.

Alegri je bio mnogo ljut što je domaćin pri vođstvu 1:0 uskraćen za čist penal, pa je na kraju umesto komforne pobede dobio tek remi pred revanš u gostima.

Remi s Nantom novi je u nizu posrtaja palog velikana ove sezone.

Zato je Alegri potpuno poludeo na komentar voditelja Skaja u studiju, s kojim je razgovarao iz miks-zone Juventusovog stadiona.

Voditelj je rekao da mu se čini da je Juventus pogrešio time što se zadovoljio minimalnim vođstvom, čime je propustio da dotuče suparnika.

“Pa naravno da ja ne želim Juventus koji pobeđuje 1:0! Ne mogu više slušati ta sra*a koja govorite! Tako ste me sada razbesnili tom laži, jer ekipe koje sam vodio uvek sezonu završe sa 70 ili 80 golova, brojke tu govore sve. Naravno da nisam hteo da ubijem utakmicu nakon našeg minimalnog vođstva, nikada to ne radim. Međutim, laž da je to moj stil je od stalnog ponavljanja postala istina i to više ne mogu da slušam!

Zato što su na mojoj strani činjenice. Pogledajte brojke Milana koji sam vodio ili Juventusa. Ono što vi brbljate odnosi vetar, ali brojke su činjenice i uvek su tu. Ne mogu slušati laž da moje ekipe pobeđuju 1:0. Vi pričate ni o čemu, ja o brojkama, činjenicama”, rekao je Alegri u dahu.

Alegri je očekivano nervozan s obzirom da je Juve ove sezone prvo zaostao za vodećim ekipama u Seriji A, a onda nije uspeo da prođe u nokaut-fazu Lige šampiona.

Kada se konačno odličnom serijom popeo sve do drugog mesta u prvenstvu, stigla je kazna oduzimanja 15 bodova te novi kiksevi u prvenstvu.

Sada se loša sezona nastavila domaćim neuspehom u neželjenoj LE protiv tek 13. ekipe francuskog prvenstva.

https://youtu.be/X5Ia3SmKn-E

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare