8. Septembra 2023.

Akcija “Koktel”: Uhapšena tri lica osumnjičena za tri krivična djela

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a RS sprovode akciju “Koktel” u kojoj su uhapšena tri lica koja se sumnjiče za tri krivična djela.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su saopštili da sprovode operativnu akciju “Koktel” koja je usmjerena na rasvjetljavanje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti, paljevina i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina.

“U ovim aktivnostima slobode su lišena tri lica: R.D., Ž.S. i D.S. koji se sumnjiče da su navedena krivična djela izvršili u periodu od 25. februara do 05. marta 2021. godine na štetu jednog lica iz Bijeljine.

U ovim aktivnostima izvršeni su pretresi objekata koje koriste lica lišena slobode koji će nakon kriminalističke obrade biti danas sprovedeni Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu”, naveli su iz ministarstva.

Dodali su da se operativnom akcijom “Koktel” realizuju aktivnosti dokumentovanja krivičnih djela u vezi sa “Skaj” aplikacijom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare