8. Juna 2023.

Airoh Matryx – premašite svoje granice

Ova ful-fejs kaciga Dolazi s ECE 22.06 homologacijom, inovativnim sistemom ventilacije i ekskluzivnom unutrašnjom postavom koja garantuje maksimalnu udobnost.

Namenjen je ne samo iskusnim motociklistima već i svim entuzijastima koji traže saputnika koji je spreman da se suoči sa svakim izazovom, čak i sa onim najzahtevnijim.

Dve različite veličine školjke, napravljene od punog 3K ili HPC ugljenika, dizajnirane unutar aerotunela za optimizaciju oblika i visokih performansi, za udobnost i uživanje u vožnji bez premca u svakoj situaciji i uslovima. Sa DD Ring sistemom za zaključavanja, ova kacige se može koristiti i na stazi.

Matry donosi i integrisani sunčani vizir, Bluetooth sistem s mogućnošću postavljanja baterije unutar kacige.

Sistem ventilacije je inovativan i funkcionalan, sastoji se od gornjih ventilacionih otvora, otvora za bradu i zadnjeg spojlera sa usisivačima. Usisnici vazduha se lako podešavaju, čak i sa rukavicama. Dovoljan je  jednostavni pokret, a to omogućuje bolje upravljanje termoregulacijom prema klimatskim uslovima i upotrebi, naglašavajući zadovoljstvo u vožnji.

Unutrašnja postava je izrađena d visokokvalitetnih tkanina (Coolmax), a takođe se može pohvaliti ekskluzivnim tretmanima koji garantuju maksimalnu prozračnost i prijatan osećaj. Inovativni ASN (Airoh klizna mreža) i AEFR (Airoh hitnim brzim oslobađanjem) sistemi upotpunjuju ugođaj.

Ova kaciga ima izuzetno širok vizir sa ATVR tehnologijom i inovativni A3S sistem (AIROH Automatic Antifog Sistem), koji sa Pinlock 120 KSLT sočivom predstavlja najbolju odbranu od zamagljivanja, omogućavajući vam da imate maksimalnu kontrolu nad svakim detaljem u vožnji.

Za više informacija o Airoh kacigama kontaktirajte ovlašćenog uvoznika za Srbiju, firmu Kompp co.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare