8. Juna 2023.

AI Chatbot stiže na Instagram 

Prema najnovijim informacijama, na Instagram bi uskoro mogao stići AI Chatbot. Jedan od inženjera i leakera, Alesandro Paluci, nedavno je otkrio snimke ekrana koji pokazuje da Instagram radi na AI agentu koji je sposoban da odgovara na pitanja i daje korisnicima savete.

AI Chatbot ima za cilj da pomogne pojedincima koji se bore sa sastavljanjem poruka. Sa svojom sposobnošću da ponudi savjete i podršku, AI Chatbot pomoći će korisniku da u svakom trenutku napiše savršenu poruku.

Korisnici će imati mogućnost da odaberu između više tipova AI Chatbotova, koji se međusobno razlikuju po raznim karakteristikama. Tako će korisnici imati mogućnost da biraju tip persone koja im u datom trenutku više odgovara; bilo da se radi o duhovitoj osobi, hiperaktivnoj, smirenoj itd. Svi oni će, u određenoj meri, biti odličan sagovornik korisniku, koji će im moći postavljati razna pitanja i tražiti savete od njih.

Pored toga, jednostavnim spominjanjem chatbot-a, korisnici će istog moći da uključe u svoje postojeće razgovore.

Iako vremenski okvir za objavljivanje ove funkcije nije poznat, neke ranije izjave Marka Zakerberga, izvršnog direktora kompanije Meta, ukazuju na to da kompanija aktivno istražuje AI chatbotove za Instagram, Messenger i WhatsApp. Gore pomenuti inženjer Paluci, koji ima popriličnu reputaciju kada je u pitanju ova tematika, takođe dodaje verodostojnost ovim tvrdnjama.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare