10. Oktobra 2023.

Adelin partner progovorio o teškom djetinjstvu i borbi za život: “Bežao sam od metaka”

Rič Pol ima duboku traumu zbog majke koja se borila sa zavisnošću o drogama i ponekad se danima nije vraćala kući

Rič Pol nije uvek lepo živeo, piše People. Otkrio je to i sam osnivač i izvršni direktor Klutch Sports Group, poznat i kao jedan od najmoćnijih svetskih sportskih agenata, desna ruka LeBrona Džejmsa i životni partner superzvezde Adel, u intervjuu uoči svoje knjige “Lucky Me: A Memoar of Changing the Odds”, koja izlazi 10. oktobra.

“Srećan sam u svim aspektima svog života. Uvek sam bio neko ko nikad nije dopuštao da ga situacija obeshrabri”, kazao je Pol za pomenuti list.

Odrastao je u delu Klivlenda koji je u 80. i 90- im godinama bio preplavljen kriminalom. U svojim memoarima Pol opisuje duboku traumu zbog majke koja se borila sa zavisnošću o drogama i ponekad se danima nije vraćala kući.

“Izgradio sam zid kao dete, kako bih shvatio da moram ići napred, znajući da mama neće biti tu. Kao, mama se ne vraća kući. Ta situacija bila mi je jedna od najtežih stvari za ponovno preživljavanje i pisanje o njoj”, otkrio je.

Nije bilo lako živeti ni sa već rutinskim izbegavanjem pucnjave između zaraćenih komšija ili bežanjem kojim je spašavao goli život nakon što bi odneo pobedu na kocki.

“Stvar je u tome da zapravo nikad nisam bio dete”, zaključio je Pol. Taj osećaj i dubina njegove traume iz detinjstva ono je što je, kako kaže, najviše dirnulo njegovu partnerku Adel, s kojom je više od dve godine.

“Bilo je vrlo emotivno. Mislim da ju je puno toga pogodilo. Da, bilo je to teško za nju”, prepričao je reakciju zvezde na njegovu knjigu.

I Adel je u prošlosti otvoreno govorila o svojim problemima iz detinjstva. Odrastajući između Totenhama i Brikstona u Londonu, teško je doživela gubitak svog voljenog deke, koji je umro od raka kada je imala samo 10 godina. Takođe, njen otac, Mark Evans, nestao je iz njenog života, da bi se ponovo pojavio tek kada je njena karijera počela.

“Htela sam da se vratim svom tati i kažem mu: ‘Ti si razlog što to još nisam učinila‘. On je bio razlog zbog kog nisam u potpunosti shvatila šta znači biti u odnosu punom ljubavi s nekim”, otkrila je nakon smrti svog oca pevačica. Rič Pol pak zasluge pripisuje svom pokojnom ocu, Riču Polu Sr., što je napravio pozitivnu promenu u njegovom životu i naučio ga veštinama kako, ne samo preživeti svoje teško detinjstvo, već i napredovati u uspešnom svetu u kojem se danas nalazi.

“Imao sam sjajan primer toga šta bi čovek trebao biti i šta bi trebao raditi. Naučio me šta je radna etika, šta upornost. Gledao sam svog tatu kako se igra kontrolora vazdušnog prometa u zajednici koja je bila poput rata pomešanog s tornadom, ali ponekad nam je bio i piknik. Bio je moj heroj u tom pogledu”, ispričao je Pol o svom tati, koji je vodio lokalnu prodavnicu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare