8. Januara 2024.

Očajno veče Stefa Karija: Rajakovićev tim slavio protiv Voriorsa

Košarkaši Toronta slavili su na gostovanju ekipi Golden Stejt Voriorsa 133:118.

Ekipa Darka Rajakovića je tako uspela da dođe do svoje 15. pobede u NBA sezoni, dok su Voriorsi upisali 19 poraz, dok su do sada došli do 17. pobeda.

Pojačanje u poslednjem trejdu Ar Džej Beret je predvodio Reptorse sa 37 poena uz 13/20 šuta iz igre. Bušer je bio na pragu dabl-dabl učinka sa 17 poena i devet skokova, a Sijakam je sa 16 poena završio utakmicu

Na drugoj strani nije imao svoje veče Stef Kari koji je utakmicu završio sa devet poena uz 0/9 a tri, najefikasniji je bio Klej Tompson sa 25 poena. Klej je imao dobar šuterski dan jer je ubacio pet trojki uz sedam pokušaja. Mudi je ubacio 21 poena, dok je Džekson-Dejvis imao dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova.

Veliku prednost su imali Reptorsi posle prvog poluvremena, a Voriorsi su preko Klej Tompsona uspeli da se vrate i priđu na 93:80, ali to nie bilo dovoljno da se na kraju dođe do preokreta i krajnje pobede.

Golden Stejt je tako i treći put zaredom bio poražen na svom terenu.

Sakramento Kingsi su na svom terenu doživeli ubedljiv poraz od ekipe Nju Orleans Pelikansa 133:100.

Si Džej Mekolum je sa 30 poena bio najefikasniji u svom timu, po 15 poena su imali Brendon Ingram i Jonas Valančijunas, s tim što je Litvanac imao i 12 skokova.

Kod Sakramenta po 17 poena su imali Sabonis i Herter, dok je Elis sa 13 poena ih je pratio.

Posle ove utakmice Pelikansi su na učinku od 22/15, a Sakramento ima 21. pobedu i 14 poraza.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare