6. Januara 2024.

Dodik: Božić nas sve okuplja i poziva na zajedništvo

Predsednik Republike Srpske je sve pozdravio tradicionalnim hrišćanskim pozdravom – Mir Božiji, Hristos se rodi!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, kao i svim pravoslavnim vernicima, najradosniji hrišćanski praznik Božić.
U čestitki se navodi:

Neka svetlost i toplina najvećeg praznika rođenja Isusa Hrista obasja i podari svima dobro zdravlje, radost i mir, te pokaže put iskrenog praštanja i poštovanjaKao simbol novog početka i nove nade, Božić nas sve okuplja i poziva na zajedništvo, da u lepim i u teškim trenucima uvek pronađemo snagu za radošću, optimizmom i utehom jedni prema drugima.

Božić je praznik u koji je naš narod kroz običaje utkao sve svoje najlepše narodne osobine i zato vođeni njima trebamo, ne samo u ove praznične dane, već i svakog drugog dana da pokažemo i negujemo ljubav, podršku, humanost i međusobno uvažavanje.

U želji da toplinu ovog sveradosnog praznika dočekate i provedete okruženi vašim najmilijima u zdravlju, miru, ljubavi i veselju, pozdravljam vas tradicionalnim hrišćanskim pozdravom – Mir Božiji, Hristos se rodi!”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare