20. Novembra 2023.

Mladi reprezentativac BiH se pravda zbog čestitke Srbiji

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Cvjetinović morao je da se pravda javnosti zbog čestitke fudbalerima Srbije na plasmanu na EURO.

Nakon što je Srbija remijem s Bugarskom (2:2) osigurala plasman na EP, 20-godišnji Cvjetinović je objavio stori na Instagram u kojem je čestitao “orlovima” na uspehu.

Ali nakon što je dobio brojne poruke u kojima se osuđuje taj njegov potez, odlučio se oglasiti kroz novi story.

Fudbaler nemačkog trećeligaša Ingolštata je objavio poruku na nemačkom i srpskom jeziku, a poručio je kako “nije ništa loše mislio”.

“Ćao narode, kako ste malopre primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Evropsko prvenstvo. Nisam ništa loše mislio, ni nameravao”,
 napisao je Cvjetinović i dodao:

“Pošto imam rodbine u Srbiji i po celoj bivšoj Jugoslaviji i pošto moj dobar prijatelj Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu, igra za Srbiju, hteo sam mu čestitati. Kako sam primetio na društvenim mrežama, došlo je do iritacija zbog mog čestitanja”
, pravdao se mladi štoper.

“Zbog toga hoću da vam objavim da dajem sto odsto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da volim našu zemlju. Nisam hteo nikoga da iznerviram”,
 poručio je fudbaler koji ima sedam nastupa za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare