15. Novembra 2023.

Ko bi prvi zaplakao? Medvedev: Đoković

Ruski teniser Danil Medvedev smatra da je Novak Đoković, u konkurenciji igrača sa Završnog mastersa, teniser koji bi najpre zaplakao na kraju meča.

Osmorica najboljih na svetu su u Torinu učestvovali u igri u kojoj bi zavrteli točak, a on bi se potom zaustavio na određenom rednom broju pitanja.

Program je vodio upravo Đoković, a jedno od pitanja je bilo – koji teniser bi zaplakao na kraju meča?

Ruski teniser Andrej Rubljov je odmah istakao da bi to bio upravo on sam, a ostali su mu se pridružili. Tačnije, svi sem Danila Medvedeva koji smatra da bi to bio Đoković.

“Izabrao si mene. Daj, čoveče”, reagovao je Novak, na šta je usledio odgovor ruskog tenisera:

“Umeš ponekad, ali da, saglasan sam sa Andrejem”, posle čega je i on promenio odgovor i glasao za Rubljova.

Bilo je i drugih pitanja, pa je tako Karlos Alkaras izabran kao igrač koji najviše jede u, titula za najbolji bekhend je najpre pripala Novaku, a potom Medvedevu, dok je Novak proglašen za igrača koji će davati autograme i kada izgubi.

“Uglavnom dajem autograme kada potpisujem. Ne uvek. Ako tunel nije odmah tu, možda ću potpisati”,
 našalio se Đoković još jednom.

U međuvremenu, više nije vreme za šalu na terenu posle poraza od Janika Sinera. Đokoviću predstoji meč sa Hubertom Hurkačem koji bi mogao i da mu bude poslednji u Torinu.

Postoji nekoliko scenarija koji vode Đokovića u polufinale, ali sigurno da srpski tensier neće kalkulisati i da će ići na pobedu protiv Poljaka.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare