18. Oktobra 2023.

Zavirite u iPhone 15: Niko ne govori o ovome

Osnovni iPhone 15 model našao se na radnom stolu popularnog YouTube kanala JerryRigEverything, gde je rastavljen.

Zak sa YouTube kanala JerryRigEverything odlučio je da nam pokaže šta se nalazi u unutrašnjosti osnovnog iPhone 15 modela.

Jutjuber ističe da, iako je Apple olakšao proces servisiranja novih iPhone modela, i dalje je prilično teško rasklopiti iPhone 15.

Servisiranje je i dalje rezervisano u najvećoj meri za Apple i ovlašćene servisere, jer je svaka od komponenti koje su zamenjive povezana sa matičnom pločom i softverski je zaključana.

Kako se navodi u videu, Apple trenutno naplaćuje 169 dolara za zamenu oštećene poleđine iPhone 15 modela, na kojoj je dominantna površina za punjenje.

Zak ističe da je Apple veliku pažnju posvetio recikliranju i ponovnom korišćenju materijala.

U iPhone 15 liniji Apple je koristio reciklirane materijale za različite elemente telefona, što je stvar o kojoj gotovo niko ne govori.

Metalni okvir je kreiran od legure aluminijuma i cinka, što znači da Apple ponovo koristi aluminijum 7000 serije za osnovni iPhone 15.

Prednja strana se uklanja poput poleđine, a za servisiranje displeja i pratećih elemenata Apple naplaćuje 279 dolara.

Poruka za kraj bi bila da držite svoj novi iPhone u zaštitnim maskama i futrolama, kao i da pažljivo rukujete njime jer je popravka prilično skupa.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare