4. Oktobra 2023.

Preuzmite besplatne igre: Sony poklanja tri nova naslova 

Ponuda besplatnih video-igara na PlayStation Plusu ume da varira po kvalitetu, ali su ovog puta na stolu tri zanimljiva naslova.

Foto: Shutterstock/Joeri Mostmans

Da biste ih igrali besplatno, kao i do sada, neophodno je da imate aktivnu pretplatu i da ih dodate u svoju kolekciju. Ponuda ove tri igre biće aktivna do 6. novembra.

The Callisto Protocol (PS5, PS4)

U pitanju je “survival horror” tip igre, gde predvodite junaka koji je 300 godina u budućnosti zatočen u zatvoru sa strogim merama bezbednosti.

Stvari, naravno, kreću nepredviđenim smerom, pa se tako postepeno zatvorenici pretvaraju u monstrume raznih boja i oblika.

Vaš zadatak je, prirodno, da pronađete izlaz iz zatvora, ali i da rešite još neke misterije koje će vam se pojaviti u toj misiji.

Farming Simulator 22 (PS4, PS5)

Prilično je jasno iz imena o čemu se radi – imate svoju farmu, i radite sve što farmeri već rade kako bi ona prosperirala.

Tu su tri američka i evropska regiona na kojima možete da započnete izgradnju imanja na bazi agrokulture, domaćih životinja ili šumarstva.

Najveća novina koju donosi ovaj deo serijala jesu godišnja doba koja utiču na vašu farmu, a sve ostalo je već poznato.

Weird West (PS5, PS4)

Ova video-igra smeštena je u vanzemaljsku verziju američkog divljeg zapada, gde šerifi i banditi dele životni prostor sa fantastičnim bićima.

Priča je podeljena u poglavlja, i svojim odlukama i akcijama možete da utičete na to kako će se radnja dalje razvijati.

Upravo iz ovog razloga, Weird West možete da igrate više od jednog puta, a svaki put pritom da dođete u različite situacije i dobijete novo iskustvo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare