29. Septembra 2023.

Murinjo: Moj najgori poraz, ali nema vremena za plakanje

Fudbaleri Rome nastavili su sa lošim rezultatima na startu sezone u Seriji A.

Poraženi su ubedljivo na gostovanju Đenovi sa 4:1 čime je trener Žoze Murinjo upisao novi negativan rekord.

Roma ima svega pet bodova iz šest utakmica, pa je Portugalac tako zabeležio sopstveni negativan rekord, jer je sa Čelsijem u sezoni 2015/16 imao u istom periodu mečeva sedam bodova.

Navijači “vučice” iskazali su nezadovoljstvo posle meča skandirajući pogrdne parole, a Murinjo je bio vidno neraspoložen.

Izvinjavam se svima u studiju, ali stvarno nemam želju da govorim. Nisam razgovarao sa igračima. Kada ne pričam sa igračima, to znači da stvarno ne mogu da diskutujem na široko i odgovaram na vaša pitanja“, rekao je novinaru DAZN-a posle utakmice.

Portugalac je priznao da je bio razočaran izdanjem tima koji je ostao bez Krisa Smolinga zbog povrede.

Reći da smo izgubili na kvalitetu jer nam je izostao ovaj ili onaj igrač, to nije korektno. Dobra igra je posledica timskog duha i kolektivnog rada. Mi smo izgubili nešto od toga“.

Iako je podvukao da mu je ovo jedan od najtežih neuspeha, podsetio je i na svoja skorašnja dostignuća sa Romom.

Ovaj poraz mi je najgori u karijeri. Ipak, mislim da smo imali i to da je Roma prvi put igrala dva evropska finala zaredom. Imamo tim koji mora što pre da izađe iz ove situacije. Nema više transfera, niko ne može da ode ili da dođe, ovo je grupa koju imamo, sa svim kvalitetima i problemima. Nema vremena za plakanje. Možemo da činimo to interno, jer su nam srca povređena, posebno meni zbog odnosa sa navijačima Rome. Ali sutra se vraćamo na posao. I sledeći meč se igra za tri boda, ne za sedam ili osam, naredni meč nam je najvažniji“, zaključio je Murinjo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare