22. Septembra 2023.

“Radonjić je bizaran momak, mnogo je pio, nije spavao gde je živio”

Nekadašnji sportski direktor Rome Valter Sabatini prisetio se kako je izgledala epizoda Nemanje Radonjića u italijanskoj prestonici.

Srpski reprezentativac je kao tinejdžer stigao u redove “vučice”, preko rumunske akademije “Hadži” i Partizana, ali je tek po povratku u Superligu pronašao svoj put.

Sabatini je otkrio da je Nišlija vodio veoma buran život po dolasku u Rim.

“Doveo sam ga kao dete jer je sam znao da ima kvalitet za Romu. Platili smo ga 3.000.000 evra, a prodat je kasnije Marseju za 12.000.000 bez odigranog minuta u dresu Rome. Osećam veliki žal zbog toga. Kada sam odlazio iz kluba, Radonjić je vodio veoma problematičan život. Mnogo je pio i najčešće nije spavao u trening kampu Rome, a tamo je je živeo”, rekao je Sabatini.

Odao je počast Ivanu Juriću, treneru Torina, zbog načina na koji je uklopio Radonjića u tim. Ovaj mu uzvraća na sjajan način, sa tri gola u prva četiri meča Serije A.

“Poslao sam poruku Juriću da mu čestitam na izuzetnom poslu koji je odradio sa Radonjićem. Da biste Radonjića integrisali u tim i napravili odnos sa njima, potreban je “težak” trener. On je bizaran i veoma specifičan momak. Jurić je uradio ogroman posao sa aspekta psihologije i discipline”, zaključio je Sabatini.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare