14. Septembra 2023.

Rodžers: Potpuno sam slomljen

Tek što je počela nova NFL sezona i novi deo karijere za Erona Rodžersa desilo se ono najgore. Kvoterbek Njujork Džetsa je pokidao Ahilovu tetivu i završio sezonu koja mu je prva van Grin Bej Pekersa sa kojima je osvojio jedan Super boul.

Rodžers je četvorostruki MVP i jedan od najboljih kvoterbekova ikada. Ipak ima tek jedan trofej Vinsa Lombardija iako će u decembru napuniti 40. Rodžers je u karijeri naravno imao dosta problema sa povredama, a jedna prilično teška ga je zadesila minulog vikenda u meču sa Bafalom.

„Potpuno sam slomljen, prolazim kroz sve te emocije, ali sam dirnut i počastvovan podrškom i ljubavlju. Molim vas mislite na mene i molite se za mene jer počinjem proces zalečenja danas. Noć je najtamnija pred zoru. Ustaću ja ponovo“, poručio je Eron Rodžers na Instagramu.

Inače Rodžersova zamena Zek Vilson je bacao solidno posle Eronovog izlaska. Uspeo je da baci jedan tačdaun i to je bilo dovoljno da Džetsi dobiju u produžetku 22:16.

Problem sa Rodžersovom povredom je i taj što se ona možda i ne bi desila da se igralo na pravoj travi. „Metlajf“ stadion ima novu podlogu i za nju se priča da je najgora u NFL. Udruženje igrača zahteva da se uvede isključivo podloga sa pravom travom kakva će se u SAD koristiti za vreme Svetskog kupa u fudbalu 2026. godine.

Sportklub.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare