24. Jula 2023.

“Jokić će donijeti Srbiji zlato”

Odluka Nikole Jokića da ne igra za Srbiju na predstojećem Svetskom prvenstvu ostavila je novinare koji prate Denver u čudu.

Još uvek nezvanična informacija je ostavila ljubitelje košarkše u čudu, ali i one preko “bare”.

Tako se i Džoel Raš iz “Forbsa” čudi ovakvoj odluci aktuelnog šampiona NBA lige.

“Veoma me je iznenadila ova vest! Prosto mi se činilo da sve ide ka tome da će Nikola Jokić da igra za Srbiju na Svestkom prvenstvu, ali možda je, nakon što su mu se slegli šampionski utisci, shvatio koliki danak je uzela minula sezona i da baš to zahteva veći oporavak”, smatra Raš.

Adam Mares iz “DNVR” razume Jokića, ali mu je žao navijača. On je izrazio uverenje da će Jokić predvoditi Srbiju do bar jednog zlata pre nego što završi karijeru.

Iako potpuno razumem različite razloge zbog kojih će Jokić preskočiti, ne može da se dovoljno objasni koliko ovi turniri znače srpskim navijačima. To je nešto što sam osetio svaki put kada bih pričao sa ljubiteljima košarke u Srbiji. Stvarno mi je žao mojih pratilaca iz Srbije. S nekima od njih sam već pričao i reakcije variraju od neiznenađenosti, preko tuge i nervoze, sve do besa. Iskreno verujem da će Jokić doneti Srbiji zlato pre nego što se sve završi“, istakao je Mares.

Potvrdu Jokićevog neigranja trebalo bi da dobijemo u ponedeljak u 16 časova za kada je zakazana konferencija za medije na kojoj će govoriti selektor Svetislav Pešić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare