17. Jula 2023.

Dramatični snimci obilaze svijet: Objavljene prve fotografije,Rusi jasni: Napali su

Društvenim mrežama kruže fotografije i snimci koji pokazuju razmere štete na Krimskom mostu.

Podsetimo, dve osobe su poginule danas, a jedno dete je povređeno na Krimskom mostu, dok je saobraćaj obustavljen zbog oštećenja na kolovozu, prenela je ruska novinska agencija RIA pozivajući se na ministarstvo zdravlja regiona Krasnodar.

“Prema podacima Ministarstva zdravlja Krasnodarske teritorije, maloletno lice povređeno je u vanrednoj situaciji na Krimskom mostu”, navedeno je u saopštenju.

Portparolka južne operativne komande ukrajinske vojske Natalija Humenjuk rekla je da “navodni napad na Krimski most može biti ruska provokacija“.

Na mesto događaja izašao je zamenik predsedavajućeg Saveta ministar Republike Krim Igor Mihailičenko, a tamo su se takođe uputili i rukovodioci i istražitelji krimske centrale Istražnog komiteta.

Rusija tvrdi da su incident koji se dogodio na Krimskom mostu izveli Ukrajinci.

Nacionalni komitet za antiterorizam tvrdi da su napad izveli ukrajinski dronovi.

“U 3.05 dva ukrajinska drona napala su Krimski most kao rezultat terorističkog akta deo kolovoza na mostu je oštećen. Dve odrasle osobe su stradale, a jedno dete je povređeno”, navodi se u saopštenju Komiteta.

Istakli su da je pokrenuta istraga o terorističkom napadu.

Podsetimo, dve osobe su poginule danas, a jedno dete je povređeno na Krimskom mostu, dok je saobraćaj obustavljen zbog oštećenja na kolovozu, prenela je ruska novinska agencija RIA pozivajući se na ministarstvo zdravlja regiona Krasnodar.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare