5. Jula 2023.

I Madar ostaje: Biće nam ovo treća godina u Partizanu…

Košarkaški klub Partizan je uspeo da produži ugovore sa dvojicom veoma važnih košarkaša Kevinom Panterom i Zekom Ledejom. U timu bi društvo i dalje trebalo da im pravi i Jam Madar koji ima ugovor na još jednu sezonu sa crno belima, ali se dosta govori o njegovom odlasku.

Baš kao što je u podkastu Donatasa Urbonasa Kevin Panter najavio odlazak Janisa Papapetrua, takođe je najavio i ostanak Jama Madara. Da li se radilo tome da se kapiten crno belih izlanuo pitanje je, a možda je samo i svesno govorio o onome što je opšte poznato.

„Sa Madarom igram već dve godine. Biće nam ovo treća godina, lako je i za njega da ostane. Imali smo razgovore unutar tima, bio sam deo tih razgovora“, rekao je Kevin Panter u razgovoru sa Urbonasom i Erikom Mekolumom.

Madar zaista ima ugovor sa Partizanom i za sledeću godinu, ali se odavno već priča da on poziv iz Izraela ne bi mogao da odbije. Makabi ga međutim izgleda ne zove, malo se pričalo i o interesovanju Hapoela iz Jerusalima, a postoji svakako uvek opcija da Jama uzme Boston koji ga je draftovao.

Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sportklub.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare