4. Jula 2023.

Panter bio na pragu NBA lige: Mislio sam da će biti prilika

Kevin Panter je odlučio da i naredne sezone ostane u crno-belom dresu i tako nastavi svoju karijeru u Partizanu sa kojim je osvojio ABA ligu.

Kapiten Partizana je odbio ponudu Barselone, ali je otkriveno da je bio u pregovorima sa ekipom Toronto Reptorsa.

“Razgovarali smo sa Reptorsima zaista žestoko. Mislio sam da će to biti prilika. Već neko vreme razgovaramo sa njima, pa sam mislio da je moguće da idem u Toronto”, rekao je Panter.

Na kraju je odlučio da i naredne sezone ostane u Beogradu.

“Nije uspelo. Očigledno, to je igra poluge. Ne možete dati NBA previše svoje poluge jer će NBA to uzeti i trčati s njom. Jednostavno nije uspelo. Nije više bila stvar trenera. Iskreno, Evropa je odigrala ulogu, ali to je bila samo uloga: ‘Gde me vidite sa svojim timom?’. Moram li doći prije kampa? Ako moram da dođem pre kampa, da li mi to garantuje minimum veterinara? Da li je to negarantovan [dogovor]? Kada smo tako počeli da ulazimo u fine detalje, pomislio sam: ‘Želite li ovo?'”,

“Samo sam pokušavao da shvatim da li je to stvarno ili ne. Mnogo puta ova NBA situacija nije stvarna. Daće vam negarantovan [dogovor] i [reći] ‘Ako uspe, kul. Ako nije, otišao si’. Ta situacija za mene je bila stvarna, ali morate staviti svoj novac gde su vam usta. Tako je nekako prošla ta situacija. Nazad u Evropu, idemo”
, zaključio je Kevin Panter.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare