2. Jula 2023.

Seka Aleksić i Indira Radić uhvaćene u provodu: Pjevačice zapalile klub

Pre nekoliko meseci bila je na nastupu svoje koleginice Indire Radić, a mnogi su se tada iznenadili prijatno i pozdravili ovaj njen gest.

Seka je u medijima i ranije isticala da voli da ode na nastupe i koncete svojih kolega kad god ima vremena i da joj je zadovoljstvo kada njoj neko peva.

Naime, pre nekoliko dana je ponovila isto i izazvala lavinu oduševljenja kod publike. Indira je ponovo nastupala u jednom prestoničkom klubu, a Seka je sve vreme uživala u njenom nastupu.

U jednom trenutku, Indira je sišla sa scene, prišla do stola gde je Seka bila sa prijateljima, a nakon toga su njih dve zajedno plesale.

Podsetimo, Indira je nedavno u medijima otvoreno govorila o odnosu među kolegama, a tom prilikom je priznala da je današnje vreme dosta drugačije, od vremena kada je ona uplovila u estradne vode.

-Srećna sam što sam rođena kada je muzika bila puna života i emocija, odnos među ljudima je bio lepši i zdraviji. Poštujem novo vreme i treba ići u korak sa trendovima, ali ne po svaku cenu, da ja menjam stil nikako – rekla je ona.

Izvor: Grand

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare