25. Juna 2023.

Fanovi serije “Seks i grad” bijesni zbog greške u novoj sezoni: “Ovo je sramota” 

Naime, u drugoj epizodi pod nazivom “The Real Deal”, Hari Goldenblat, suprug Šarlot Jork, izgovara rečenicu u kojoj spominje da mu je majka preminula pre deset godina.

No, fanovi su se brzo prisetili da je Hari otkrio u finalu pete sezone “Seks i grada” da je majka preminula pre nego je upoznao Šarlot.

Taj trenutak je zapamćen jer Hari nije mogao da bude sa Šarlot, episkopalkom, jer je “obećao” majci da će se oženiti jevrejkom.

Zato je nemoguće da je Harijeva majka preminula pre samo 10 godina.

“Potpuni nedostatak doslednosti me izluđuje”, napisao je jedan gledalac. Mnogi su tražili da se “provere činjenice” te su kritikovali scenariste zbog “lenjosti”.

Drugi su upozorili Majkla Patrika Kinga, koji je bio izvršni producent originalne serije, jer je dopustio da takva greška prođe neopaženo.

“Zar MPK nije zapamtio da je Harijeva majka bila mrtva kad su se on i Šarlot upoznali? Nedoslednosti me i dalje zbunjuju”, napisao je jedan fan na Tviteru.

Čak ni Sara Džesika Parker nije izbegla kritike.

“Sramota. A SJP je izvršna producentkinja, kako to nije primetila!”

Podsećamo, u novoj sezoni pojaviće se i Samanta, a većina fanova popularne serije smatra da će to biti najbolji trenutak nove sezone.

https://youtu.be/iHh1SkiptEk

Foto: Profimedia

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare